Odotuksessa

”Meidän sielumme odottaa Herraa, hän on meidän apumme ja kilpemme, Ps.33:20

”Odottaminen”. Mitä kaikkea sen tuokaan mieleemme, aina pitkästymisestä jännityksen kihelmöintiin asti. Odottaminen liittyy kuitenkin eteenpäin katsomiseen. Nykyhetki saa siitä odottavan sisältönsä. Kun katsomme  Herraan, niin odotus on silloin Hänessä joka on tulossa. Tulevaisuus ei siinä tapauksessa ole arvailujen varassa, tosin ei myöskään omien suunnitelmienkaan. Herraa odottava ei myöskään pelkää tulevia päiviä sillä katse saa levätä luottamuksen kohteessa.
Tulevaisuus ei ole vain sen aikanaan esiin puhkeamista vaan siihen vaikuttamista jo nyt Jumalan salatun työn alla. Nykyisyys kätkeekin tulevaisuuden siemenen ja silti siihen voi kätkeytyä yllätyksellisyyttä, historia ei aina ole johdon mukaista.
Kristittyinä me saamme kuitenkin ohittaa hämärät mystisyydet  elämämme todellisuudessa,sillä Jumalalla on hyvät ajatukset jokaista kohtaan, Hän haluaa antaa tulevaisuuden joka on parasta jokaiselle. Sen Hän on myös varmistanut Poikansa sovinto- ja lunastus kuolemansa kautta. Ja nyt Hän on ylösnousut ja hän elää meidän hyväksemme jotta mekin saamme elää ikuisesti Hänelle joka meitä on niin rakastanut.
Tulevaisuus on Herran, Hän järjestää asiat ja pitää huolen kaikesta t. Antti